Arda Turan, després de ser substituït en el Turquia - Islàndia (Reuters)
Arda Turan, després de ser substituït en el Turquia - Islàndia (Reuters)
Futbol

La Turquia d'Arda Turan es quedarà sense Mundial, i el panorama es complica per a la Croàcia d'Ivan Rakitic

Els dos jugadors del Barça no van aconseguir la victòria amb les seves seleccions. Mentre Turquia diu adeu al Mundial, a Croàcia se li ha complicat el panorama

Actualitzat

Espanya va ser l'única de les seleccions que van jugar aquest divendres que va aconseguir segellar la seva classificació per al Mundial de Rússia del 2018. Islàndia, però, sí que es va acostar a aquest objectiu amb un triomf per 0 a 3 davant de Turquia que la deixa líder del grup I i elimina de forma definitiva els turcs. Dilluns a casa, davant Kosovo, els islandesos poden sumar els punts que els calen per tancar la seva classificació. El blaugrana Arda Turan va ser titular amb Turquia i va ser substituït en el minut 60.

Islàndia encapçala el seu grup amb 19 punts, dos més que Croàcia i Ucraïna. Els croats, amb el barcelonista Ivan Rakitic al seu 11 titular, van empatar a 1 a casa davant Finlàndia, un resultat que els ha fet perdre el liderat i que ha provocat la destitució del seleccionador  Ante Cacic, substituït per Zlatko Dalic. Els ucraïnesos van superar 0-2 els kosovars. Dilluns, Croàcia i Ucraïna s'enfrontaran en un duel directe esperant, a més, una punxada dels islandesos.

En el Grup D, Sèrbia va deixar escapar l'oportunitat d'assegurar-se matemàticament la seva presència a Rússia l'estiu vinent amb una derrota a Viena contra Àustria (3-2), amb un gol de Louis Schaub en el minut 89. Els serbis, però, encara depenen d'ells mateixos. Una victòria dilluns a casa davant Geòrgia els donaria el bitllet per al Mundial. Un empat els faria dependre d'altres resultats.

A un punt de Sèrbia hi ha una Gal·les que va guanyar 0-1 Geòrgia tot i la baixa de la seva estrella, el madridista Gareth Bale. I a dos es troba Irlanda, que va guanyar 2-0 Moldàvia. Totes dues seleccions es veuran les cares dilluns en l'últim partit de la fase de classificació pel Mundial de Rússia 2018.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut