Atletisme

La tarragonina Natàlia Rodríguez anuncia la retirada de l'atletisme

"Avui penjo les botes. Ho he meditat, i he decidit posar punt final a la meva etapa com a atleta, satisfeta per tot el que s'ha aconseguit", ha escrit en un missatge en el seu compte oficial de Twitter

Actualitzat

La tarragonina Natàlia Rodríguez ha anunciat avui, dimarts, oficialment, la seva retirada de l'atletisme d'alt nivell a través d'una piulada a les xarxes socials. "Avui penjo les botes. Ho he meditat, i he decidit posar punt final a la meva etapa com a atleta, satisfeta per tot el que s'ha aconseguit", ha escrit en un missatge en el seu compte oficial de Twitter.
   
L'atleta catalana, de 35 anys, ha assegurat que estava "agraïda per tot el suport" que ha "rebut aquests anys" i ha anunciat que el 8 d'abril oferirà una conferència de premsa a l'Ajuntament de Tarragona.
  
Nascuda el 2 de juny de 1979, Rodríguez és l'actual plusmarquista espanyola de 1.500 metres a l'aire lliure amb un temps de 3.59.51 aconseguit al 2005, i té un extens palmarès que hauria pogut ser millor si no fos per la desqualificació en la final dels mundials de Berlín al 2009, una cursa que va guanyar, però va ser eliminada per un incident amb l'atleta etíop Gelete Burka, que va anar a terra quan faltaven 200 metres per al final.
   
Rodríguez va ser campiona europea en pista coberta a Torí 2009 i subcampiona mundial sota sostre a Doha 2010. A Europa, va ser tercera a l'aire lliure a Barcelona 2010, la mateixa plaça que va ocupar en els mundials de Daegu 2011 després de ser sisena a Edmonton 2001 i Hèlsinki 2005.
  
En els Jocs Olímpics va acabar en plaça de finalista a Pequín 2008 (sisena) i també va competir sense gaire fortuna a Sydney 2000, Atenes 2004 i Londres 2012.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut