Satoransky en una acció al Palau contra el Reial Madrid aquesta temporada
Bàsquet

La Supercopa d'Espanya es disputarà els dies 2 i 3 d'octubre al Martín Carpena de Màlaga

Reial Madrid, Barcelona, Unicaja de Màlaga i Herbalife Gran Canària disputaran la Supercopa Endesa 2015 els dies 2 i 3 d'octubre al pavelló del conjunt malagueny

Actualitzat

Segons ha informat l'ACB, l'Unicaja com a anfitrió, el Reial Madrid com a campió de la Copa del Rei, el Barça com a campió o subcampió de Lliga i l'Herbalife Gran Canària com a finalista de l'Eurocopa, seran els quatre equips que disputaran la propera Supercopa d'Espanya al pavelló José María Martín Carpena de Màlaga els dies 2 i 3 d'octubre.

El vigent campió de la Supercopa, el Reial Madrid, ha guanyat quatre cops el torneig que obre la temporada i suma tres títols consecutius (2012, 2013, 2014). El FC Barcelona és l'equip amb més títols en aquesta competició, cinc (1987, 2004, 2009, 2010 i 2011), mentre que l'Unicaja voldrà utilitzar l'etiqueta d'amfitrió per guanyar la seva primera Supercopa després d'haver sigut el líder de la Lliga durant 21 jornades. L'Herbalife hi participa per segon cop, ja que va ser finalista d'aquesta competició l'any 2009.

Anar al contingut