Paulinho disputa una pilota a Joaquín Correa en l'últim duel de Lliga en què es van enfrontar el Barça i el Sevilla (EFE)
Futbol

La Supercopa d'Espanya entre Barça i Sevilla té molts números de jugar-se a partit únic

Ha d'enfrontar Barça i Sevilla, que té poques dates disponibles per la participació del Sevilla a les prèvies de la Lliga Europa

Actualitzat

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha assegurat que és "molt possible" que aquest any la Supercopa d'Espanya es disputi, excepcionalment, a partit únic.

La pròxima edició de la Supercopa enfrontarà el Barcelona, vigent campió de Lliga i Copa, i el Sevilla, subcampió de Copa, però el fet que l'equip andalús hagi de disputar unes eliminatòries prèvies de la Lliga Europa aquest estiu dificulta molt trobar dues dates per jugar la Supercopa.

"És molt possible que hi hagi una novetat a la Supercopa. Estem plantejant-nos la possibilitat que sigui a un sol partit, però per a això hi ha d'haver una compensació econòmica tant a la mateixa Federació, que perd un partit televisat i part de la taquilla, com també als clubs, i és una de les qüestions de què estem parlant Javier Tebas (president de Laliga) i jo", ha explicat Rubiales.

"Ja li he ofert la possibilitat de jugar a un sol partit, però sempre que no es perjudiqui ningú. Això seria una excepció i l'any que ve tornaríem al format dels dos partits, que és el que permet a les dues aficions poder gaudir del partit sense haver de viatjar. Està sobre la taula, però encara no hi ha res decidit", ha afegit en una roda de premsa a Vila-real, on ha anat per assistir al partit amistós entre Espanya i Suïssa.

Anar al contingut