Supercopa de Catalunya
Imatge protocol·lària de la presentació de la Supercopa de Catalunya al Palau de la Generalitat
Futbol

La Supercopa de Catalunya, que disputaran el Barça i l'Espanyol, es presenta amb el suport del president Puigdemont

La competició es tornarà a jugar a partit únic, el dimarts 25 d'octubre al Nou Estadi de Tarragona, i es podrà veure en directe per TV3

Actualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest divendres els responsables de la Federació Catalana de Futbol i els representants del FC Barcelona i el RCD Espanyol en la presentació de la segona Supercopa de Catalunya, que se celebrarà aquest 25 d'octubre al Nou Estadi de Tarragona.

Totes les personalitats assistents a l'acte s'han mostrat satisfetes i il·lusionades amb el partit, i n'ha valorat el format, que es va estrenar el 2014 en l'única edició disputada fins ara. En aquella ocasió també s'hi van enfrontar els dos grans equips de Barcelona, i el Barça en va resultar vencedor als penals després de l'empat a un.

El Director General d'Esports, Gerard Figueras, ha volgut agrair molt especialment a la Federació Catalana la "tenacitat" que ha demostrat en la voluntat d'organitzar una competició que ha passat per diversos formats i que sembla que ara es consolida. Al seu torn, Carles Puigdemont ha declarat que se sentirà "molt privilegiat de poder assistir a un partit tan extraordinari."

El president de la FCF, Andreu Subies, ha qualificat la Supercopa com "la competició més important del futbol català", i els representants del Barça i de l'Espanyol, Josep M. Bartomeu i Ramon Robert, n'han elogiat que sigui "un format molt atractiu per als aficionats."

La Supercopa de Catalunya es podrà veure en directe per TV3 el dimarts 25 d'octubre a partir de les 21.25, tot just després del "Telenotícies vespre".

Anar al contingut