Futbol

La Supercopa de Catalunya, que disputaran el Barça i l'Espanyol, es presenta amb el suport del president Puigdemont

La competició es tornarà a jugar a partit únic, el dimarts 25 d'octubre al Nou Estadi de Tarragona, i es podrà veure en directe per TV3
Supercopa de Catalunya

Imatge protocol·lària de la presentació de la Supercopa de Catalunya al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest divendres els responsables de la Federació Catalana de Futbol i els representants del FC Barcelona i el RCD Espanyol en la presentació de la segona Supercopa de Catalunya, que se celebrarà aquest 25 d'octubre al Nou Estadi de Tarragona.

Totes les personalitats assistents a l'acte s'han mostrat satisfetes i il·lusionades amb el partit, i n'ha valorat el format, que es va estrenar el 2014 en l'única edició disputada fins ara. En aquella ocasió també s'hi van enfrontar els dos grans equips de Barcelona, i el Barça en va resultar vencedor als penals després de l'empat a un.

El Director General d'Esports, Gerard Figueras, ha volgut agrair molt especialment a la Federació Catalana la "tenacitat" que ha demostrat en la voluntat d'organitzar una competició que ha passat per diversos formats i que sembla que ara es consolida. Al seu torn, Carles Puigdemont ha declarat que se sentirà "molt privilegiat de poder assistir a un partit tan extraordinari."

El president de la FCF, Andreu Subies, ha qualificat la Supercopa com "la competició més important del futbol català", i els representants del Barça i de l'Espanyol, Josep M. Bartomeu i Ramon Robert, n'han elogiat que sigui "un format molt atractiu per als aficionats."

La Supercopa de Catalunya es podrà veure en directe per TV3 el dimarts 25 d'octubre a partir de les 21.25, tot just després del "Telenotícies vespre".