Gerard Deulofeu, en una de les accions durant la final de l'Eurocopa sub-21 que Espanya ha perdut davant d'Alemanya (@Sefutbol)
Futbol

La selecció espanyola sub-21 cau derrotada a la final de l'europeu davant d'Alemanya (1-0)

Un solitari gol de Weiser ha estat suficient per deixar els d'Albert Celades a les portes d'aconseguir el màxim títol continental de seleccions sub-21

Actualitzat

La selecció espanyola sub-21 s'ha quedat sense poder aixecar la copa del Campionat d'Europa que s'ha jugat a Polònia després de caure a la final davant d'Alemanya (1-0). Just abans del descans, Weiser ha rematat de cap superant Kepa. Els d'Albert Celades han suat de valent a la cacera de l'empat però els ha mancat encert i els ha sobrat nervis en alguns moments del partit. De mica en mica, l'enfrontament s'ha anat escalfant i l'àrbitre ha ensenyat diverses targetes grogues a tots dos equips. Dani Ceballos ha tingut una de les ocasions més clares però la pilota s'ha estavellat al pal. Joves promeses del futbol espanyol com Gerard Deulofeu, Marco Asensio, Saúl Ñíguez, Iñaki Williams o Sandro Ramírez han estat incapaços de superar els alemanys, tancats al darrere i amb contracops puntuals que quasi els dona el segon. Les intervencions de mèrit de Kepa, però, han deixat el marcador ajustat per la mínima.

Anar al contingut