Marco Asensio ha fet dos dels cinc gols de la selecció espanyola sub-21 contra Estònia (EFE)

La selecció espanyola sub-21 goleja Estònia però haurà de jugar la repesca per estar a l'europeu (5-0)

Els homes d'Albert Celades han fet la seva part de la feina imposant-se amb claredat a un dèbil rival a l'estadi de Pasarón, a Pontevedra, però necessitaven que Suècia ensopegués contra Croàcia per aconseguir la classificació directa

La selecció espanyola sub-21 ha sumat una golejada estèril contra Estònia en l'última jornada de la fase de classificació per al pròxim europeu de la categoria. Els homes d'Albert Celades han fet la seva part de la feina imposant-se amb claredat a un dèbil rival en el partit disputat a l'estadi de Pasarón a Pontevedra però necessitaven que Suècia ensopegués contra Croàcia per aconseguir la classificació directa.

El blaugrana Denis Suárez ha inaugurat el marcador en el minut 35 i, dos minuts després, el madridista Marco Asensio ha fet el segon. No ha estat fins als últims cinc minuts de la represa quan el combinat espanyol ha arrodonit la maneta amb un doblet de Munir i un gol més de Marco Asensio. Tot i la victòria, la "rojita" haurà de jugar una eliminatòria de repesca a doble partit per certificar la seva presència a l'europeu de Polònia.