Denis Suárez davant Sèrbia (EFE)

La selecció espanyola sub-21 derrota Sèrbia a l'Eurocopa amb un gol de Denis Suárez

El jugador del Barça ha fet l'únic gol del partit, aprofitant els minuts que el seleccionador Albert Celades li ha donat

La selecció espanyola sub-21 va tancar amb un ple de victòries la fase de grups de l'Eurocopa de Polònia gràcies al seu triomf per 0 a 1 contra Sèrbia, amb un gol del blaugrana Denis Suárez en el minut 38. Dels catalans, el porter de l'Espanyol Pau López va ser titular, mentre que Hèctor Bellerín i Gerard Deulofeu van descansar amb la resta de titulars habituals. El seleccionador Albert Celades ha volgut donar descans als seus homes de confiança de cara a les semifinals.

Suárez va assumir amb decisió i encert el paper de generador de joc en substitució del madridista Marco Asensio. Poc després del seu gol, els serbis es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió del davanter Djurdjevic arran d'un cop de colze a Mikel Merino. Pel que fa a Pau López, va resoldre amb solvència les arribades a la seva porteria, i va destacar en una aturada en els primers minuts i una altra al final que va evitar l'empat de Sèrbia.