Montoya ha firmat una bona actuació.

La selecció espanyola sub-21 debuta en l'Europeu imposant-se a Rússia (1-0)

​Un gol en els minuts finals d'Álvaro Morata rematant una centrada de Thiago Alcántara ha fet la diferència en el partit de debut de la selecció espanyola a l'Europeu sub-21. L'equip de Julen Lopetegui, amb quatre blaugranes a l'onze titular, ha estat superior al rival en possessió de pilota i ocasions de gol, però no ha pogut plasmar la seva superioritat en el marcador fins al minut 82.

Un gol en els minuts finals d'Álvaro Morata rematant una centrada de Thiago Alcántara ha fet la diferència en el partit de debut de la selecció espanyola a l'Europeu sub-21. L'equip de Julen Lopetegui ha estat superior al rival en possessió de pilota i ocasions de gol, però no ha pogut plasmar la seva superioritat en el marcador fins al minut 82.

Per l'equip espanyol han sortit en l'onze inicial quatre jugadors blaugranes: Montoya, Bartra, Thiago i Tello. Thiago ha protagonitzat precisament l'ocasió més clara de l'equip en la primera meitat, quan un xut de falta seu ha sortit fora per molt poc. Tello, poc després, ha culminat un ràpid atac estavellant la pilota a l'exterior de la xarxa.

Espanya ha acabat trobant el remei a pilota parada. Una altra falta servida per Thiago l'ha rematat a la perfecció el madridista Álvaro Morata de cap en el minut 82, establint l'1-0 definitiu.