La selecció espanyola segueix guanyant (@FedPatinaje)
Hoquei Patins

La selecció espanyola sua per derrotar Xile (4-3) en el segon partit dels World Roller Games

Dos gols de Marc Figa al tram final han igualat un partit que la selecció espanyola tenia de cara

RedaccióActualitzat

La selecció espanyola d'hoquei patins masculina ha aconseguit la segona victòria als World Roller Games, en aquest cas davant de Xile per 4-3, però ha patit més que en el debut (8-2 contra Alemanya).

Pau Bargalló ha avançat els seus amb un gol en el minut 9, però Nicolás Carmona ha respost un minut després. Tot i això, Albert Casanovas ha reaccionat immediatament amb el 2-1, de penal. Abans del descans, Bargalló tornaria a marcar per deixar el partit encarat.

A falta de 20 minuts per al final, Raül Marín ha marcat el 4-1 amb una falta directa, però quan el partit semblava sentenciat, Marc Figa ha anotat un doblet que ha posat emoció fins al final.

El pròxim partit de la selecció masculina serà aquest dimarts a les 10.30, davant d'una Moçambic que va derrotar Xile (5-3) en la primera jornada dels WRG.