Futbol

La selecció espanyola se'n va a Miami per començar a preparar la Copa Confederacions

El fixatge de Neymar pel Barça ha estat, de segur, tema de conversa entre els jugadors, blaugrana, madridistes i d'altres equips, que aquest matí s'han trobat a la concentració de la selecció espanyola. El combinat de Vicente del Bosque se'n va a Miami per començar a preparar la Copa Confederacions.

Actualitzat
El fixatge de Neymar pel Barça ha estat, de ben segur, tema de conversa entre els jugadors, blaugranes, madridistes i d'altres equips, que aquest matí s'han trobat en la concentració de la selecció espanyola. El combinat de Vicente del Bosque marxa a Miami per començar a preparar la Copa Confederacions.

Fins i tot alguns, com Sergio Ramos, arribaven en el mateix autobús que Xavi, Iniesta, Cesc, Busquets i Jordi Alba. En aquesta concentració tambe hi són Pedro, Villa i Valdés, que lluitarà per la titularitat enfront d'un Casillas que fa quatre mesos que no disputa un partit de futbol. El novè blaugrana, Gerard Piqué, s'incorporarà al grup a Miami.

Mans a la feina, per al primer i únic entrenament a Las Rozas. Una sessió suau, en què no ha participat Busquets, que s'ha quedat treballant al gimnàs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut