Bàsquet

La selecció espanyola rep les felicitacions de José Luis Rodríguez Zapatero i del rei Joan Carles

La selecció espanyola de bàsquet va rebre dilluns el seu primer bany de masses a Madrid, on va celebrar el triomf del Mundial davant de milers de seguidors. I aquest dimarts els jugadors han tingut una recepció oficial amb el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que ha parlat tranquil·lament amb la plantilla de Pepu Hernández. Després, a l'Audiència Reial, el rei Joan Carles s'ha disculpat amb els jugadors perquè cap dels membres de la família reial va acudir a la final.

Actualitzat

Els campions van arribar ahir a quarts d'una de la matinada, i prop de 100.000 persones van aclamar els seus nous ídols en una plaça de Castilla plena de gom a gom. L'equip va arribar a l'escenari de la festa amb un autobús descobert i, tot i les vint hores d'avió que havien fet, no es van estar de res. Els més aclamats van ser Pau Gasol i l'entrenador, Pepu Hernández. La festa va acabar en una discoteca.

Així doncs, de ben segur que han dormit poc, ja que aquest migdia han hagut d'anar a la Moncloa i a la Zarzuela. El primer de rebre'ls ha estat el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. El president, gran seguidor d'aquest esport, ha parlat tranquil·lament amb la plantilla de Pepu Hernández al Palau de la Moncloa. Gasol, Navarro, Garbajosa i companyia han presentat la copa de campions a Zapatero, que s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit obtingut al Japó. El seleccionador li ha regalat una pilota daurada i el capità, Carlos Jiménez, una samarreta del conjunt espanyol. Una foto a l'entrada de la Moncloa ha posat el punt final a la recepció del president.

A l'Audiència Reial, celebrada a la sala de columnes del Palau Reial, el capità de la selecció espanyola ha entregat al rei Joan Carles una samarreta de Pau Gasol firmada per tots els jugadors, i Pepu Hernández li ha regalat una pilota de bàsquet banyada en or. El rei Joan Carles s'ha disculpat amb els jugadors perquè cap dels membres de la família reial va acudir a la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut