Ricard Sánchez en una acció durant el partit contra la Bèlgica (@rfe_hockey)
El jugador Ricard Sánchez en una acció durant el partit contra la Bèlgica (@rfe_hockey)
Hoquei herba

La selecció espanyola masculina d'hoquei herba, classificada pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016

L'eliminació d'Irlanda a les semifinals i els resultats que hi ha hagut en el campionat continental han fet que la selecció espanyola, amb millor coeficient que els irlandesos, aconsegueixi el bitllet per Rio 2016

Rubén GómezActualitzat

La selecció espanyola masculina d'hoquei herba s'ha classificat aquest dijous per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016 gràcies a la derrota d'Irlanda contra els Països Baixos a les semifinals del Campionat d'Europa, que s'està disputant a Londres.

Europa completa el torneig olímpic amb cinc places. L'eliminació d'Irlanda a les semifinals i els resultats que hi ha hagut en el campionat continental han fet que la selecció espanyola, amb millor coeficient que els irlandesos en el rànquing internacional, aconsegueixi aquest cinquè i últim bitllet europeu per estar a Rio l'estiu que ve.

El conjunt de Frederic Soyez s'uneix a les altres nou seleccions que ja tenen una plaça al torneig olímpic. El Brasil, com a amfitriona; l'Índia, com a campiona dels Jocs Asiàtics; l'Argentina, com a campiona dels Jocs Panamericans, i Alemanya, els Països Baixos, Austràlia, Bèlgica, la Gran Bretanya i el Canadà a través de les semifinals de la Copa del Món.

A l'espera de la confirmació oficial de la Federació Internacional d'Hoquei (FIH), Espanya jugarà els pròxims Jocs Olímpics, segons ha pogut, saber via e-mail, per la Federació Irlandesa d'Hoquei (IAH).

Anar al contingut