Futbol

La selecció espanyola juga avui contra Estònia, amb l'objectiu d'aconseguir el bitllet per a Sud-àfrica

La selecció espanyola de futbol pot aconseguir aquest vespre la classificació matemàtica per al Mundial de Sud-àfrica de l'any que ve. Per fer-ho ha de guanyar Estònia i esperar que en l'altre partit del grup Bòsnia no s'imposi a Turquia. Sigui avui o en la pròxima jornada, la classificació espanyola es dóna per feta i, de retruc, la renovació de Del Bosque com a seleccionador. Per al partit d'aquest vespre, el tècnic farà canvis a l'onze inicial, on trobarem Cesc, Senna, Albiol i Marchena.

Actualitzat
La selecció espanyola espera tancar d'una vegada per totes la seva classificació per al Mundial, després de set victòries seguides i de liderar amb autoritat el seu grup de classificació. Un bitllet per a Sud-àfrica que els de Vicente del Bosque aconseguiran si guanyen Estònia i Bòsnia no supera Turquia.

El tècnic espanyol farà alguns canvis en l'onze inicial i homes com Cesc Fàbregas, que no acaba de consolidar-se com a titular, poden tenir la seva oportunitat.

Estònia no hauria de ser un rival complicat per al combinat espanyol. En el partit d'anada, la selecció espanyola es va imposar per un clar 0-3, amb gols de Juanito, Villa i Carles Puyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut