Futbol

La selecció espanyola juga a les 22 davant Haití en un duel de preparació per la Copa Confederacions

La selecció espanyola de futbol juga aquesta nit, a partir de les 22, un partit amistós contra Haití de preparació de la Copa Confederacions. Vicente del Bosque ha tornat a confiar per a aquesta competició en tot el bloc del primer equip del Barça i alguns podrien formar part de l'equip titular. El feble combinat caribeny serà un pas més en la preparació del combinat espanyol que es troba des de dimarts instal·lat a Miami on ha fet diverses sessions d'entrenament a les instal·lacions de la Universitat Barry. El duel també servirà per veure si Iker Casillas, suplent en el Madrid, jugarà de titular a la "Roja".

Actualitzat
La selecció espanyola de futbol juga aquesta nit a partir de les 22 un partit amistós contra Haití de preparació de la Copa Confederacions. Vicente del Bosque ha tornat a confiar per a aquesta competició en tot el bloc del primer equip del Barça i alguns podrien formar part de l'equip titular.

El feble combinat caribeny serà un pas més en la preparació del combinat espanyol que es troba des de dimarts instal·lat a Miami on ha fet diverses sessions d'entrenament a les instal·lacions de la Universitat Barry. El duel també servirà per veure si Iker Casillas, suplent en el Madrid, jugarà de titular a la "Roja".

Els espanyols tenien previst entrenar-se al Sun Life Stadium, on es jugarà el partit, però una tempesta tropical els ha obligat a fer-ho a cobert a les instal·lacions dels Miami Dopphins. Més enllà de l'interès esportiu, el duel d'aquesta nit també té la seva finalitat benèfica. Un dòlar de cada entrada es dedicarà a un projecte d'ajuda als afectats pel terratrèmol que va devastar Haití el 12 de gener del 2010.

L'actual campiona mundial jugarà un altre amistós dimarts que ve davant Irlanda a Nova York.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut