Futbol

La selecció espanyola ja és a Dinamarca, on dissabte juga un partit clau per ser a l'Eurocopa

La selecció espanyola ja és a Dinamarca, on dissabte ha de jugar un partit clau per a les seves aspiracions de classificar-se per a la fase final de l'Eurocopa del 2008. La tripleta ofensiva de l'Espanyol, en principi, no té gaires opcions d'entrar en l'onze inicial. Qui sí que hi té un lloc assegurat és el blaugrana Xavi Hernández. En tot cas, dissabte es farà l'últim entrenament a les mateixes instal·lacions d'Aarhus on es jugarà el partit.

Luis Aragonés podria fer jugar un onze titular en què Cesc i Iniesta formarien junts al mig del camp, mentre que, dels jugadors de l'Espanyol, qui té més possibilitats de jugar d'entrada és Luis García. Tamudo, que en principi serà suplent, esperarà la seva oportunitat a la banqueta. El de Santa Coloma de Gramenet té molt clar que sortir a empatar contra Dinamarca seria un error.

Abans d'agafar l'avió en direcció a Dinamarca, els internacionals han fet aquest dijous una sessió d'entrenament a porta tancada. Però l'absència de mampares no ha evitat que es poguessin veure els canvis que vol fer Luis Aragonés. El "Sabio de Hortaleza" compta amb la parella Iniesta-Cesc per dirigir l'equip. Contra Dinamarca els val l'empat, però els jugadors són conscients que no poden sortir al terreny de joc amb la calculadora a la mà.

NOTÍCIES RELACIONADES