Els jugadors celebren l'empat a 1
Hoquei patins

La selecció espanyola guanya Moçambic per un ajustat 3-2 i s'enfrontarà a Colòmbia als quarts de final

Raül Marín, Pau Bargalló i Jordi Adroher han estat els golejadors d'un combinat que ha començat perdent

RedaccióActualitzat

La selecció espanyola masculina d'hoquei patins ha tancat la fase de grups dels World Roller Games amb la tercera victòria en tres partits, encara que el resultat ajustat (3-2) reflecteix les dificultats que ha tingut per desfer-se de Moçambic.

Al minut 9, Arauja ha aprofitat el rebot per avançar Moçambic, però Raül Marín i Pau Bargalló, just abans d'entrar al descans, han capgirat el marcador. Durant els 5 primers minuts de la segona part, Moçambic ha empatat per mitjà de Saraiva i Jordi Adroher ha respost ràpidament, amb el 3-2, que s'ha aguantat fins al final gràcies a les múltiples aturades dels dos porters.

Després d'aquestes tres victòries, dues de les quals han estat per la mínima (4-3 contra Xile i el 3-2 contra Moçambic), la selecció espanyola tindrà un dia de descans i dijous disputarà els quarts de final contra Colòmbia.