Handbol

La selecció espanyola guanya la potent Sèrbia (30-27) i fa un pas de gegant per ser als Jocs

La selecció espanyola d'handbol ha fet un pas de gegant per poder participar als Jocs Olímpics. La victòria sobre la potent Sèrbia per 30-27 en el preolímpic que aquest divendres ha començat a Alacant, dóna moltes opcions als de Valero Rivera que en podrien tenir prou amb una victòria dissabte contra Algèria per anar a Londres. Tot dependrà del partit que jugaran Sèrbia i Polònia.

Sense jugadors de referència, l'equip de Valero Rivera ha hagut de recórrer al joc de conjunt. Una dada que cal tenir en compte, han marcat 13 dels 14 jugadors de pista. La selecció espanyola ha anat a remolc en el marcador durant els primers 20 minuts i, tot i que finalment ha pogut arribar al descans per davant, la renda era mínima, 11-10.

En la segona part, Sèrbia ha recuperat la inciativa en el marcador gràcies a l'encert dels seus dos tiradors, Ilic, que ha fet 9 gols, i Vujin. Però amb una banqueta menys potent que l'espanyola ha acabat cedint. El pivot Julén Aginagalde ha acabat amb la resistència de la defensa i ha començat a anotar i Antonio García i Víctor Tomàs han pres protagonisme ofensiu per sentenciar l'enfrontament. Una victòria dissabte contra Algèria combinada amb la de Polònia sobre Sèrbia podria assegurar definitivament el bitllet per a Londres 2012.