Waterpolo

La selecció espanyola femenina no té pietat i apallissa la dèbil Turquia (32-2)

Les noies de Miki Oca no han tingut pietat de la ventafocs del grup i han apallissat un dels rivals amb menys nivell del campionat

Actualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha tornat a tenir un gran resultat a l'europeu que s'està disputant a Barcelona. Després de guanyar Hongria i Alemanya per golejada, aquest dimarts s'ha imposat a la dèbil Turquia per un contundent 32 a 2. Les noies de Miki Oca no han tingut pietat de la ventafocs del grup i han apallissat un dels rivals amb menys nivell del campionat.

A la mitja part, el conjunt espanyol ja dominava el marcador per un clar 14 a 0 i, en la represa, el domini de les amfitriones ha seguit en un duel que ha semblat més un entrenament que un partit oficial d'un campionat d'Europa. Judith Forca, amb set gols, ha estat la màxima golejadora del matx, mentre que Kubra Kus, la capitana de la selecció turca, ha fet els únics dos gols del seu equip.

Amb la classificació per als quarts de final assegurada, el pròxim partit de les espanyoles serà contra Sèrbia abans de disputar l'enfrontament contra Rússia, que decidirà la primera plaça del grup.

Anar al contingut