Waterpolo

La selecció espanyola femenina esclafa la Xina i es classifica per als quarts de final del Mundial de Budapest (5-13)

Les jugadores de Miki Oca no han fet un bon inici de partit però s'han refet i han acabat ofegant l'atac xinès amb una gran defensa. Grècia, pròxim rival per un lloc en les semifinals

La selecció espanyola femenina de waterpolo s'ha classificat amb autoritat per als quarts de final del Mundial que s'està disputant a Budapest. El combinat espanyol, amb 12 catalanes de les 13 jugadores convocades, s'ha imposat clarament a la Xina per 5 a 13.

Les jugadores de Miki Oca no han fet un bon inici de partit i han permès que les xineses s'avancessin en el marcador amb dos gols. Però les espanyoles han reaccionat i han pogut capgirar el resultat advers poc abans del descans gràcies a una polèmica diana d'Anni Espar que no hauria d'haver pujat al marcador.

Al final dels dos primers quarts, Espanya ja dominava per 3 a 5 i ha acabat de trencar el duel amb un parcial inapel·lable d'1 a 5 en un gran tercer període. La bona defensa espanyola ha ofegat l'atac xinès i ha deixat el matx sentenciat a falta de disputar-se l'últim quart. Bea Ortiz, amb quatre dianes, ha estat la màxima golejadora de l'equip espanyol, que s'enfrontarà a Grècia en busca d'un lloc per a les semifinals.