Watepolo

La selecció espanyola femenina esclafa el Japó en el segon partit del preolímpic a Holanda (23-6)

L'equip de Miki Oca s'ha refet de la derrota inaugural contra Grècia i ha recuperat la moral amb una golejada contra la dèbil selecció japonesa abans d'enfrontar-se amb els Estats Units

La selecció espanyola femenina de waterpolo s'ha refet de la derrota inaugural contra Grècia i ha apallissat avui el Japó per 23 a 6 en el segon partit del preolímpic que es disputa a Gouda (Holanda).

L'equip de Miki Oca ha arribat al descans amb un avantatge de vuit gols (10-2) i en la segona part ha seguit dominant a plaer amb dos últims parcials de 6-2 i 7-2, per acabar de segellar el còmode triomf davant les japoneses.

El combinat espanyol suma un triomf i una derrota ja que dilluns va perdre contra Grècia (11-14), i dimecres s'enfrontarà a la potent selecció dels Estats Units.