Hoquei patins

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins haurà de jugar els menys de dos minuts que faltaven abans de la suspensió de la final de l'Europeu

Espanya dominava Portugal per 2-3 a Mealhada, al centre-nord del país. El partit es va suspendre quan faltava 1'45" per al final per una apagada elèctrica i la caiguda a la pista de parts del sostre del pavelló

Jordi SunyerActualitzat

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha tornat aquest dilluns al matí a Barcelona després d'experimentar, en primera persona, els efectes de l'huracà Leslie sobre Portugal. Tots els membres de l'expedició estan en perfecte estat de salut, malgrat que l'últim partit de l'Europeu femení, que disputaven diumenge contra el conjunt lusità a Mealhada (a uns 200 quilòmetres al nord de Lisboa), es va haver de suspendre per una apagada elèctrica i la caiguda a la pista de parts del sostre del pavelló.

El campionat es juga en format de lligueta i la selecció espanyola, amb majoria de jugadores catalanes, només necessitava un punt per endur-se el torneig. Quan faltaven dos minuts i quaranta segons per al final, el partit ja es va haver de parar per culpa d'una primera apagada elèctrica, conseqüència de la virulenta tempesta que queia a l'exterior del pavelló. El partit es va poder reprendre, però un minut després de la represa, es va produir una segona apagada elèctrica i es va produir la caiguda de trossos del sostre a la pista i a la graderia. La Guàrdia Nacional Republicana portuguesa va tenir la situació sota control en tot moment i ningú va resultar ferit. Els equips no van abandonar els vestidors fins que la policia els ho va autoritzar. A partir d'aquí, l'equip espanyol va poder arribar al seu hotel, malgrat trobar-se pel camí amb arbres caiguts i fanals tombats, i ha pogut descansar unes hores abans d'agafar, des de Porto i a les 10.00, hora catalana, el vol de tornada.

El comitè d'hoquei patins de World Skate Europe ha determinat que el partit s'ha de reprendre i, per tant, s'haurà de jugar el temps que faltava per a que es finalitzar el partit, 1 minuts i 45 segons. Reglamentàriament, un partit suspès a cinc minuts o menys perquè s'acabés s'ha de donar per finalitzat amb el resultat que hi havia en el moment de la suspensió. A més, Espanya en feia prou amb l'empat per proclamar-se campiona. Tot i així, el Comitè, presidit pel portuguès Fernando Graça, ha decidit reprendre el joc. Ara les dues seleccions s'hauran de posar d'acord a l'hora de trobar una data per jugar.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut