Celebració de la victòria (EFE)
Hoquei herba

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, a semifinals després de guanyar a Alemanya (1-0)

Espanya jugarà a semifinals dissabte contra la guanyadora del duel d'aquest dijous entre Irlanda i l'Índia

Un gol de Carmen Calvo al minut 54 ha donat  la victòria a la selecció espanyola femenina d'hoquei herba davant la d'Alemanya (1-0) i la classificació per a les semifinals del Mundial que es disputen a Londres.

Carmen Cano va ser la protagonista d'un gol que ja és història de l'hoquei herba femení. Quan el partit agonitzava i ja estava immers a la segona part, en un moment decisiu i amb Alemanya buscant el gol de la victòria, va arribar el gol d'Espanya.

Mai Espanya ha aconseguit una medalla en un Campionat del Món d'hoquei herba femení. Ara, les Red Sticks tenen al davant la gran oportunitat de fer història.