Hoquei herba

La selecció espanyola femenina busca la seva cinquena participació en uns Jocs Olímpics

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba ja és a Bakú, capital de l'Azerbaidjan, on es disputa el preolímpic entre el 12 i el 20 d'abril. L'equip de Pablo Usoz és el màxim favorit per adjudicar-se l'únic bitllet per als Jocs de Pequín, tenint en compte que ocupa el vuitè lloc del rànquing internacional. Espanya debutarà contra Bielorússia (33a del món) i, a continuació, jugarà contra Xile (24a), Ucraïna (16a), l'Azerbaidjan (15a) i Kènia (22a). En cas que no aconseguissin la plaça olímpica, el conjunt estatal haurà d'obtenir-la a Kazan, Rússia (del 19 al 27 d'abril) o Victòria, Canadà (del 26 d'abril al 4 de maig).

Actualitzat

Espanya no podrà comptar a Bakú amb una de les seves millors jugadores, la davantera d'origen argentí Montse Cruz, que acaba de ser donada d'alta després de passar per una operació de genoll l'octubre passat. Pablo Usoz donarà la responsabilitat de comandar l'equip a les veteranes Núria Camón i Sílvia Muñiz (olímpiques a Sydney i Atenes). La resta de seleccionades són Chus Rosa, Sílvia Bonastre, Esther Termens, Rocío Ibarra, Bárbara Malda, Maria Romagosa, Glòria Comerma, Marta Ejarque, Raquel Huertas, Julia Menéndez i Pilar Sánchez.

En cas que guanyin el preolímpic de Bakú, seria la cinquena vegada que l'equip espanyol d'hoquei herba femení es classifica per als Jocs de Pequín.

Anar al contingut