Bàsquet

La selecció espanyola, enquadrada en el grup més fort del Mundial de bàsquet

El Palau de la Música de Barcelona ha acollit el sorteig de la fase de grups del Mundial de bàsquet que es farà a l'estat espanyol entre el 30 d'agost i el 14 de setembre. El grup més complicat és l'A, que es disputarà a Granada, i que té la selecció espanyola com a cap de sèrie. Els d'Orenga se les hauran amb França, Sèrbia, el Brasil, Egipte i l'Iran.

Els d'Orenga no han tingut sort en el sorteig. (Foto: EFE)

El Palau de la Música de Barcelona ha acollit el sorteig de la fase de grups del Mundial de bàsquet que es farà a Espanya entre el 30 d'agost i el 14 de setembre. El grup més complicat és l'A, que es disputarà a Granada, i que té la selecció espanyola com a cap de sèrie. Els d'Orenga se les hauran amb França, Sèrbia, el Brasil, Egipte i l'Iran.

De fet, Espanya haurà de lluitar pel costat més complicat del quadre, ja que haurà d'enfrontar-se en un hipotètic encreuament de vuitens amb un dels equips classificats del Grup B, on hi ha l'Argentina, Grècia, Croàcia, Puerto Rico, Filipines i Senegal. Aquest grup es jugarà a Sevilla. La fase decisiva dels grups A i B es disputarà a Madrid, que acollirà també la final del campionat.

Barcelona acollirà els encreuaments dels Estats Units

El Palau Sant Jordi serà l'escenari de 7 partits del torneig (4 dels vuitens, 2 dels quarts i una semifinal). Sobre el paper, els Estats Units jugaran a Barcelona els seus tres partits d'encreuaments. La capital catalana acollirà la fase decisiva que involucra els equips dels grups C i D.

Grup C (Bilbao): Estats Units, Finlàndia, Nova Zelanda, Ucraïna, República Dominicana i Turquia.

Grup D (Las Palmas): Lituània, Angola, Corea del Sud, Eslovènia, Mèxic i Austràlia.