Waterpolo

La selecció espanyola de waterpolo debuta als Mundials amb un triomf contra el Kazakhstan (18-5)

La selecció espanyola s'ha tret la pressió pròpia del primer partit golejant (5-18) el Kazakhstan en la primera jornada del torneig de waterpolo masculí dels Mundials de Xangai 2011. L'equip que dirigeix Rafa Aguilar ha estat molt superior en totes les facetes del joc. Els kazakhs s'han quedat amb un gol en el primer temps per arribar al descans amb el partit pràcticament sentenciat després de tres gols de Molina, i un de Perrone, Mario García, Iván Pérez i Vallés. La millor potència física també ha estat per a Espanya, que ha marcat progressivament: tres gols al primer quart, quatre al segon, cinc al tercer i sis al quart. No s'han relaxat en cap moment tot i la superioritat. El proper rival serà la selecció de Montenegro.