Bàsquet

La selecció espanyola de bàsquet s'enfronta avui a Lituània en el segon partit de la segona fase de l'Eurobàsquet

La selecció espanyola de bàsquet, amb un equip ple de catalans, s'enfrontarà avui a Lituània en el segon partit de la segona fase de l'Eurobàsquet de Polònia. Serà a tres quarts de quatre de la tarda. La derrota contra Turquia ha deixat l'equip de Sergio Scariolo sense marge d'error. Gasol i companyia han de guanyar per seguir aspirant a entrar als quarts de final. I és que els actuals campions del món estan rendint molt per sota del nivell esperat.

Actualitzat
La selecció espanyola de bàsquet es va entrenar ahir al complet pensant en el partit contra Lituània i en la confiança que, segons el capità, Joan Carles Navarro, "tot anirà bé a partir d'ara". "Ens hem reunit els jugadors i hem dit que això no pot acabar així. Hem de creure'ns que som bons, perquè realment som bons", va declarar Navarro en la roda de premsa anterior a la sessió preparatòria.

Sembla que la reunió mantinguda pels jugadors després de la derrota contra Turquia ha servit per alliberar tensions i perquè tots siguin més optimistes i creguin en les seves possibilitats. L'entrenador Sergio Scariolo també va parlar i va afirmar: "Veient els nostres rivals, si aconseguim millorar, no veig cap equip que no poguem guanyar."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut