La selecció espanyola cau en l'amistós contra Romania (0-1) i dóna una imatge pobríssima

La selecció espanyola de Luis Aragonés ja suma quatre derrotes en els últims set partits. Ahir els seus homes van ser incapaços de superar Romania i van perdre per 0-1, en l'amistós que totes dues seleccions van jugar a Cadis. L'únic gol del partit el va fer Marica, després d'una bona acció personal en el minut 58; un gol que després Espanya va ser incapaç de remuntar.

Els homes de Luis Aragonés van dominar els primers minuts del matx gràcies al debutant Silva. El jugador valencianista va portar bastant perill per la banda esquerra, però els espanyols no van materialitzar el seu domini i es va arribar al descans amb empat a zero.

En la represa, però, Espanya es va tirar enrere i Romania va passar a controlar el partit. Fruit d'aquest domini, en el minut 58, Marica va aprofitar un ràpid contraatac i va sorprendre Casillas amb un xut creuat des de fora de l'àrea.

En un partit molt ensopit i en el qual Luis Aragonés va tornar a demostrar la seva incapacitat per treure bons resultats, l'únic a destacar va ser el debut internacional del valencianista Silva, del lateral del Celta Ángel i del defensa del Sevilla Javi Navarro. Cesc va ser l'únic català que va jugar, ja que el tècnic no va donar minuts ni a Capdevila ni a Lopo, que haurà d'esperar per debutar com a internacionals.