Nova Zelanda va patir per mantenir-se invicta contra Irlanda. (Foto: Reuters)
rugbi

La selecció de Nova Zelanda tanca un any 2013 perfecte, amb 14 victòries en 14 partits

La selecció de Nova Zelanda de Rugbi, els All Blacks, s'ha convertit en la primera de tancar un any amb un ple de victòries en tots els partits disputats des de l'inici de l'era professional del rugbi l'any 1995.

Actualitzat

La selecció de rugbi de Nova Zelanda ha arribat a la perfecció aquest any 2013. Els All Blacks, el millor equip del món, han fet honor a la seva fama guanyant els 14 partits que han jugat, i s'han convertit en la primera selecció de sortir triunfadora en tots els seus enfrontaments en un any natural des de l'inici de l'era professional del rugbi l'any 1995.

L'última vegada que una selecció havia guanyat tots els seus partits d'un any va ser el 1989, i van ser els mateixos All Blacks, actuals campions del món. En l'era professional, l'anterior millor marca també estava en possessió de la selecció neozelandesa, que l'any 1997 va guanyar 11 partits però va cedir un empat.

El registre va perillar en l'últim partit, aquest cap de setmana a Irlanda, quan els locals es van avançar en el marcador 19 a 0. Nova Zelanda va remuntar per aconseguir un nou rècord per afegir al de ser l'únic equip amb balanç guanyador amb tots els rivals amb què s'ha enfrontat, el que més assajos ha aconseguit i el que més Copes del Món ha guanyat (dues, empatada amb Austràlia i Sud-àfrica).

 

Anar al contingut