Cinc jugadors de la selecció d'Alemanya donen suport als refugiats
Futbol

La selecció de futbol d'Alemanya i el Bayern de Munic protagonitzen campanyes de suport per la crisi dels refugiats

Els jugadors de la selecció absoluta protagonitzen un vídeo a les xarxes per solidaritzar-se amb els refugiats i el Bayern vol acollir-los a la ciutat esportiva

Actualitzat

Que Alemanya se solidaritza amb els immigrants ja fa dies que no és notícia, després de ser dels pocs països a Europa que ha obert les portes explícitament per acollir refugiats que vénen de països en conflicte com Síria, Afganistan o Pakistan.

La novetat és que aquesta solidaritat germànica salta de la política al futbol. Cinc jugadors de la selecció alemanya apareixen en un vídeo que s'ha difós per les xarxes per mostrar el seu rebuig frontal a la violència i la xenofòbia després que part del país s'hagi mostrat contrari a les iniciatives d'Angela Merkel per acollir immigrants.

El capità, Schweinsteiger, Boateng, Gundogan, Özil i Kroos apareixen amb uns cartells amb què reclamen: "Bona disposició", "respecte", "integració", "obertura al món" i "fair play".

El Bayer de Munic de Pep Guardiola també mostra la seva cara més solidària

Segons ha anunciat el president del club bavarès, Karlheinz Rummenigge, el Bayern de Munic organitzarà un campament d'entrenament per a joves refugiats a la ciutat esportiva on, a més, rebran classes d'alemany, alimentació i equipament esportiu.

Anar al contingut