Selecció catalana

La selecció catalana torna al Lluís Companys amb l'objectiu que l'estadi presenti una bona entrada

Catalunya rep Hondures amb l'objectiu que hi hagi un gran ambient a l'estadi Lluís Companys. L'objectiu són 55.000 espectadors, amb els quals s'ompliria de gom a gom l'Estadi Lluís Companys. Ara com ara, això sembla difícil. El partit, que oferirà TV3 i Esport 3 a partir de les 18.45, té molts al·licients. Al marge del caire reivindicatiu, permetrà veure en acció set jugadors del Barça o cinc de l'Espanyol, contra una selecció que va disputar el Mundial de Sud-àfrica. Serà el segon partit que dirigirà Johan Cruyff després del seu debut, l'any passat, com a seleccionador amb victòria clara per 4 a 2 sobre l'Argentina.

Actualitzat
L'última vegada que la selecció catalana va saltar a la gespa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, Guardiola n'era el capità, Pichi Alonso el seleccionador, Johan Cruyff s'ho mirava des de la graderia i Òscar Garcia feia els gols. Avui Guardiola descansa uns quants dies, després d'un any ple d'emocions, Pichi Alonso és comentarista de TV3 i Cruyff és el seleccionador de Catalunya amb Òscar Garcia d'ajudant. Però la imatge més espectacular i recordada dels partits de Catalunya a Montjuïc és l'ambient de la graderia, amb entrades mitjanes de quaranta-cinc mil espectadors.

Amb deu mil entrades venudes de moment, la Federació Catalana espera atreure més aficionats amb una oferta que inclou jugadors de primer nivell, especialment del Barça i l'Espanyol; un rival mundialista com la selecció d'Hondures, i l'ambient festiu habitual d'aquests partits. Però per si de cas no n'hi hagués prou amb tot això, la Federació ha abaixat el llistó pel que fa al públic que s'espera i dóna per bona la xifra de 25.000 espectadors.

Les entrades valen entre 10 i 25 euros, tot i que qui vulgui una invitació per al partit la pot aconseguir si compra la samarreta de la selecció. Per cert, fins a última hora no coneixerem el disseny de la samarreta. Els aficionats tenen l'última paraula per escollir a través d'internet com anirà vestida Catalunya.

Al·licients de tot tipus

El partit, que oferirà TV3 i Esport 3 a partir de les 18.45, té molts al·licients. Al marge del caire reivindicatiu, permetrà veure en acció set jugadors del Barça o cinc de l'Espanyol, contra una selecció que va disputar el mundial de Sud-àfrica. Serà el segon partit que dirigirà Johan Cruyff després del seu debut, l'any passat, com a seleccionador amb victòria clara per 4 a 2 sobre l'Argentina.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut