Les jugadores de la selecció catalana han fet una sessió d'entrenament al CAR de Sant Cugat
Futbol

La selecció catalana femenina s'entrena al CAR per preparar l'amistós contra Galícia

Natàlia Arroyo, seleccionadora catalana, ha explicat que l'objectiu del seu equip per aquest partit serà intentar atacar i aprofitar la qualitat tècnica de les seves jugadores

Actualitzat

La selecció catalana de futbol femení jugarà el seu partit anual aquest dijous a les 7 de la tarda, en directe per Esport3. El combinat que dirigeix Natàlia Arroyo s'ha entrenat al CAR de Sant Cugat abans de viatjar a Pontevedra per enfrontar-se amb la selecció de Galícia en un duel que es disputarà a la localitat de Vilagarcía de Arousa.

En la llista hi ha 18 jugadores convocades, amb sis del Barça i tres de l'Espanyol. Natàlia Arroyo, seleccionadora catalana, ha explicat l'objectiu del seu equip per aquest partit. "Hem d'intentar atacar, tenir la pilota, aprofitar la qualitat tècnica que tenen les nostres jugadores i en la mesura del possible ho intentarem. Són jugadores que ja es coneixen d'altres etapes, que ja tenen certes complicitats que intentarem acabar d'explotar", ha assegurat.

Més endavant, d'aquí a uns mesos, les gallegues vindran a Catalunya per jugar la tornada en una data i escenari encara per determinar.

Anar al contingut