Handbol

La selecció catalana d'handbol obté una victòria de prestigi contra Qatar (28-27)

El conjunt de Carlos Viver s'ha imposat a l'actual subcampió del món en un partit disputat a Granollers per commemorar el 75è aniversari de la Federació Catalana d'Handbol

Actualitzat

La selecció catalana masculina d'handbol ha obtingut una victòria de gran mèrit contra Qatar, actual subcampió del món, en un partit disputat a Granollers per commemorar el 75è aniversari de la Federació Catalana d'Handbol.

Els qatarians, entrenats per Valero Rivera, han començat molt forts, però Catalunya ha reaccionat, fins a situar-se amb un màxim avantatge de quatre gols, 11 a 7. A la segona part, el partit semblava sentenciat, però la qualitat de la selecció de Qatar ha fet que el marcador es tornés a igualar, i el final ha estat ajustadíssim. Catalunya no s'ha arronsat i amb el cinquè gol de Nonó ha aconseguit la victòria final per un ajustat 28 a 27. 

La selecció catalana d'handbol no jugava un matx des del 2009 i, al final, els homes de Carlos Viver han celebrat amb eufòria el triomf fent una rotllana al centre de la pista.

Anar al contingut