Quim Colet ha confeccionat un equip amb jugadors dels vuit clubs de la divisó d'honor.
Waterpolo

La selecció catalana de waterpolo derrota el Brasil en el torneig Ciutat de Barcelona (8-3)

La selecció catalana de waterpolo s'ha imposat al Brasil per 8-3 a la piscina de la Nova Escullera, en el marc del torneig internacional Ciutat de Barcelona. Els homes de Quim Colet han ofert un espectacle competitiu on s'ha vist, clarament, el domini dels catalans.

Actualitzat
La selecció catalana de waterpolo s'ha imposat al Brasil per 8-3 a la piscina de la Nova Escullera, en el marc del torneig internacional Ciutat de Barcelona. Els homes de Quim Colet han ofert un espectacle competitiu on s'ha vist, clarament, el domini dels catalans.

Durant la primera part, el marcador ja feia intuir un resultat favorable per als catalans (5-0). Albert Español en marcava dos, Francesc Sánchez, uns altres dos i Òscar Carrillo, un altre. L'exhibició s'ha mantingut durant la segona part, quan han sumat 3 gols més. El Brasil, però, només ha aconseguit marcar 3 gols que li han sigut insuficients. La selecció sud-americana ja va jugar el dimecres un amistós contra el CN Barcelona, que es va imposar per 11-8.  

El seleccionador Quim Colet ha confeccionat un equip representatiu de tot el waterpolo català, amb jugadors provinents de vuit dels nous clubs de la lliga de divisió d'honor. Entre ells es trobava el brasiler Felipe Perrone, que no s'ha pogut enfrontar als seus compatriotes per patir una lesió a la costella dreta.

El partit a la Nova Escullera era el sisè que jugava la selecció catalana des de 1990. Aquell any es va imposar a França per 18-4, i posteriorment, ho va fer a Suècia (16-7) al 2002. I aquest diumenge ho ha tornat a fer, imposant-se al Brasil.
Anar al contingut