Els campions del món, en la recepció amb el president alemany, Joachim Glauck, i la cancellera Angela Merkel. (Foto: EFE)
Futbol

La selecció alemanya campiona del món al Brasil, condecorada amb el Llorer de Plata

Els 23 integrants de la selecció alemanya de futbol, campiona del món aquest estiu al Brasil, ha estat aquest dilluns condecorada amb el Llorer de Plata, la màxima distinció esportiva del seu país. El president alemany, Joachim Gauck, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, han presidit l'acte, al qual només han faltat dos futbolistes.

Actualitzat

Els 23 integrants de la selecció alemanya de futbol, campiona del món aquest estiu al Brasil, ha estat aquest dilluns condecorada amb el Llorer de Plata, la màxima distinció esportiva del seu país. El president alemany, Joachim Gauck, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, han presidit l'acte, al qual només han faltat dos futbolistes. Els jugadors, entre els quals hi havia els madridistes Toni Kroos i Sami Khedira, han anat recollint un per un el guardó. El president del país ha recordat que aquest títol mundial és el primer que guanya l'Alemanya unificada.

Anar al contingut