Bàsquet

La secció de bàsquet del Barça modifica el seu organigrama amb la incorporació de Nacho Rodríguez

L'exjugador malagueny reforçarà l'estructura executiva per redreçar la secció de bàsquet blaugrana. "Estic convençut que farem un bon final de temporada i planificarem molt bé la pròxima campanya", comenta en la seva presentació

Actualitzat

Nacho Rodríguez serà el nou mànager de gestió de la secció de bàsquet del Barça, segons ha fet oficial aquest dilluns el club. L'exjugador malagueny compartirà responsabilitats amb Rodrigo de la Fuente, que continuarà en l'organigrama executiu com a director esportiu. 

El bàsquet blaugrana reforça d'aquesta manera l'estructura executiva i tindrà un tracte diferenciat de les altres seccions del club. De fet, el bàsquet tindrà una gestió separada de la resta i deixarà de dependre de Joan Carles Raventós, principal responsable de les seccions. 

Rodríguez, de 46 anys, va ser jugador del Barça durant sis temporades (1998-2004), coincidint amb De la Fuente en una etapa exitosa en què es va guanyar la primera Eurolliga per al club (2003). El "Boquerón", com era conegut al vestidor, també té quatre Lligues ACB, una Copa Korac i dues Copes del Rei com a jugador blaugrana. Menys dotat tècnicament que altres companys, Rodríguez es va guanyar ràpidament el Palau pel seu caràcter lluitador i altament competitiu. 

També té experiència com a gestor esportiu, ja que va ser director general de Promoció Esportiva a la Junta d'Andalusia. Ara, Nacho Rodríguez i Rodrigo de la Fuente treballaran plegats, al mateix nivell, per arreglar una secció que es vol recuperar de cara a la temporada que ve després de la deriva que ha agafat en el primer any dsense Joan Creus i Xavi Pascual.

Albert Soler, director esportiu del club, ha anunciat també que en breu s'inciorporarà també un nou director de "scouting", i que Manolo Flores passarà a ser assessor tècnic de la secció. Mentre, Pere Capdevila continuarà com a secretari tècnic del bàsquet de formació. 

Nacho: "Estic preparat"

"Tenim un objectiu clar: guanyar títols i treure jugadors de casa. Hem de mirar de ser el màxim de competitius. Al Barça, si lluites i ets competitiu, els títols arribaran", ha dit Rodríguez, com a carta de presentació. El nou executiu del club ha promès que es posarà ràpidament mans a l'obra, però ha evitat donar informacions concretes abans de parlar amb els responsables de les diferents àrees. "Tenim temps per canviar la dinàmica actual i crear una dinàmica guanyadora abans que s'accabi la temporada", ha dit. "Estic convençut que farem un molt bon final de temporada i planificarem molt bé la pròxima campanya". 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut