Yurimar Rojas ha estat acompanyada del seu entrenador, Iván Pedroso, esquerra, i del delegat de la secció d'atletisme, Vicente Egido, dreta (fc…
Yurimar Rojas ha estat acompanyada del seu entrenador, Iván Pedroso, esquerra, i del delegat de la secció d'atletisme, Vicente Egido, dreta (fcbarcelona.cat)
Atletisme

La secció d'atletisme del Barça fitxa la subcampiona olímpica en triple salt Yulimar Rojas

El club blaugrana incorpora l'atleta veneçolana de 21 anys, medalla de plata als Jocs de Rio en triple salt i actual campiona del món en pista coberta d'aquesta especialitat

Ramon AngladaActualitzat

La secció d'atletisme del Barça ha fet oficial aquest dilluns la incorporació de l'atleta veneçolana de 21 anys Yulimar Rojas, actual medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio en triple salt. Aquest dilluns al migdia, Rojas ha signat amb el club blaugrana el seu compromís acompanyada pel delegat de la secció d'atletisme, Vicente Egido, i el seu entrenador, Iván Pedroso.

Yulimar Rojas disposa d'un físic imponent, 1,92 metres d'alçada, i tot i la seva joventut és campiona d'atletisme a Sud-amèrica (2015), campiona del món en pista coberta (2016) i plata olímpica als últims Jocs, sempre en l'especialitat de triple salt. Disposa, a més, del rècord al seu país: 15,02 metres. Cal tenir en compte que el seu entrenador, l'exatleta cubà Iván Pedroso, va ser campió olímpic als Jocs de Sydney del 2000 i nou vegades campió del món de salt de llargada.

En referència a la seva incorporació al club blaugrana, Rojas ha manifestat "la passió pel club de petita per l'afició que tinc al futbol des de sempre". I concretament sobre la secció d'atletisme, ha declarat: "Vull que l'atletisme del Barça també es conegui a tot el món i guanyi títols com el futbol; podré competir a l'elit i seguir intentant guanyar totes les proves i medalles possibles".

Anar al contingut