L'assaig de Rubén Sanz.
L'assaig de Rubén Sanz.
Rugbi

La Santboiana s'imposa al Complutense Cisneros en la semifinal (29-13) i jugarà la final de la Lliga de rugbi

La Unió Esportiva Santboiana jugarà la final de la Lliga espanyola contra el Quesos Entrepinares de Valladolid. Els del Baix Llobregat han derrotat en la semifinal el Complutense Cisneros per 29 a 13, amb bones actuacions d'Afa Tauli i Ki Anufe

Actualitzat

La Unió Esportiva Santboiana s'ha classificat per a la final de la Lliga espanyola de rugbi després de superar a casa en la semifinal a partit únic el Complutense Cisneros per 29 a 13. El seu rival en la lluita pel títol serà el Quesos Entrepinares de Valladolid, que va derrotar El Salvador en l'altra semifinal.

La Santboiana ha obert el partit amb un clar domini, amb dues marques (Héctor García i Afa Tauli) i un xut entre els pals transformat per Ki Anufe. El marcador era de 8 a 0 quan ha arribat la reacció visitant, entre el final de la primera meitat i el començament de la segona. Dos cops de càstig a càrrec de Matías Tudela han donat 6 punts a l'equip madrileny. La reacció ha arribat dels peus de Ki Anufe.

El jugador de Samoa ha transformat dos cops de càstig per tornar a eixamplar les diferències entre els dos equips. Un assaig de Rubén Sanz semblava que sentenciava el matx, 24 a 6. A 5 minuts del final, una marca d'Ignacio Villanueva i la transformació del xut posterior de Tudela ha alimentat mínimament les esperances dels estudiants, fins que Afa Tauli ha aconseguit el quart assaig del dia per a la Santboiana.

Anar al contingut