Rugbi

La Santboiana s'imposa a l'Spyro Bera Bera i es manté com a líder en solitari (35-25)

La UE Santboiana es manté en el liderat en solitari de la Divisió d'Honor de rugbi després de disputar-se la tercera jornada. L'equip català ha derrotat l'Spyro Bera Bera per 35-25 en un partit que ha quedat decidit al descans, en què els locals han aconseguit cinc assajos i se n'han anat als vestidors amb un clar avantatge. Tot i la reacció dels visitants en la segona part, la Santboiana ha sumat una còmoda victòria i encapçala la classificació amb 15 punts, un més que el Kitmar Ordizia, que s'ha convertit en la gran revelació d'aquest inici de temporada.

L'altre representant català de la categoria, el FC Barcelona, ha aconseguit la primera victòria de la Lliga en imposar-se a domicili al Complutense Cisneros madrileny per un ajustat 20-27. Els blaugranes han agafat un clar avantatge abans del descans (3-20) que ha estat definitiu, i ocupen la sisena posició amb 6 punts.