Rugbi

La Santboiana queda eliminat als quarts de final de la Lliga de rugbi en perdre contra el Gernika (14-18)

La Unió Esporitva Santboiana queda eliminat als quarts de final de la Lliga de la Divisió d'Honor de rugbi en perdre contra el Gernika (14-18) al seu estadi, Baldiri Aleu.

La Santboiana SEAT no ha pogut aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Divisió d'Honor de rugbi en caure contra l'equip basc del Gernika. Els de Lewis Williams han començat dominant el partit amb un cop de càstig transformat als 3 minuts, però al minut 11, amb el seu primer assaig, els visitants han agafat el domini en el marcador que ja no han deixat en tot el matx. Amb una intercepció del Gernika, que ha acabat amb assaig transformat, s'ha arribat al descans amb un 6 a 15.

A la segona, els de Sant Boi han remuntat i han estat a punt de capgirar el marcador. Dos minuts abans del final s'han col·locat amb un emocionant 14 a 15 gràcies a un assaig de la davantera, però la posterior transformació ha tocat a pals. Un cop de càstig transformat des de la línia de 40 del Gernika al minut 80 ha sentenciat la contesa.

El partit de quarts és el peatge que ha hagut de pagar l'equip de Sant Boi de Llobregat després de caure a l'última jornada fins a la tercera posició de la fase regular, quan ha liderat la Lliga regular durant bona part de la temporada.