L'alcaldessa de Sant Boi al costat del president de la UE Santboiana
L'alcaldessa de Sant Boi al costat del president de la UE Santboiana
Rugbi

La Santboiana, molesta amb la Federació Espanyola de Rugbi per concedir la final de la Copa del Rei a Valladolid

La Federació ha decidit que la final entre el club català i el Silverstom de Valladolid es jugui a la ciutat castellana. A Sant Boi ho consideren gairebé un greuge

Actualitzat

La UE Santboiana i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han expressat aquest dilluns el seu malestar davant la decisió de la Federació Espanyola de Rugbi que la final de la Copa del Rei es disputi a l'estadi José Zorrilla de Valladolid. El títol se'l jugaran el 30 d'abril l'equip català i el Silverstom de Valladolid. El Santboià va proposar l'alternativa de buscar un camp neutral, equidistant de les localitats dels dos finalistes, per competir en igualtat de condicions. La seva primera opció era la ciutat de Logronyo.

A la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Boi, el president de la Santboiana Miquel Martínez ha acusat la Federació Espanyola de guiar-se per criteris mercantilistes. "La decisió ens desil·lusiona molt perquè jugar a Valladolid és un greu desavantatge per a nosaltres.  Els criteris esportius i de neutralitat que hem defensat no s'han imposat".

L'alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, ha afirmat que des de l'Ajuntament "hem estat, estem i estarem sempre al costat de la UE Sanboiana", i ha fet "una crida a tots els santboians i santboianes perquè donin suport acompanyant l'equip a Valladolid". En aquest sentit, des de l'Ajuntament i el club es treballa per facilitar un desplaçament el més econòmic possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut