Andrés Iniesta celebra el gol que va marcar durant la final de Copa de dissabte (EFE)
Barça

La revista "France Football" demana perdó a Iniesta per no haver-li concedit mai la Pilota d'Or

En un editorial, el director de la revista desgrana les virtuts futbolístiques del migcampista del Barça ara que està a punt de marxar al futbol xinès

Actualitzat

La revista francesa "France Football" que concedeix la Pilota d'Or al millor futbolista, ha de demanat perdó per no haver guardonat mai Andrés Iniesta. En un editorial titulat "Perdón Andrés", el director de la capçalera, Pascal Ferré, lamenta que ara que el manxec entra a la recta final de la seva carrera marxant al futbol xinès, no hagi estat mai guardonat amb aquest prestigiós premi.

En el text es desgranen les virtuts futbolístiques d'Andrés Iniesta i se'l qualifica de "jugador d'un altre temps" i s'arriba a dir que "el seu talent és inventar espais per als altres. Un altruisme apassionat que certament l'ha privat d'un reconeixement més majestuós".

El procés d'elecció del guanyador de la Pilota d'Or és fruit de la votació de periodistes esportius internacionals i, durant els anys en què la FIFA participava en el guardó, també tenien dret a vot els seleccionadors internacionals.

 

Anar al contingut