Luis Suárez
Les paraules de Luis Suárez no han caigut bé entre algunes jugadores de futbol (EFE)
Futbol

La resposta de Luis Suárez a Filipe Luís encén el futbol femení

El davanter blaugrana va dir que el futbol és una "joc d'homes", i ara les dones li responen

Actualitzat

A Luis Suárez no li va agradar que Filipe Luís, el defensa de l'Atlètic de Madrid, mostrés una imatge de la ferida que tenia al peu després del partit d'aquest dimecres al Camp Nou, una ferida que atribuïa a una entrada del davanter uruguaià. "El futbol és un joc per a homes", va replicar Suárez, que retreia al brasiler que esventés una acció que havia passat dins del camp.

Però el fet és que a futbol també hi juguen les dones, i a algunes no els ha agradat gens la sortida del golejador. La resposta més contundent ha estat la d'una jugadora del RCD Espanyol, Brenda Pérez, que a través de Twitter ha exigit respecte. "Existim", ha exclamat al costat d'una icona que mostra una noia alçant un puny. També li recomana que es pensi més bé el que diu.

En un to més conciliador, l'equip del Santa Teresa de Badajoz convida Suárez al seu pròxim partit, contra el Betis, dissabte a les 16.00. El jugador no ha contestat la invitació, potser perquè li coincideix en dia i hora amb la visita del Barça a l'Sporting de Gijón.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut