Barbara Strycova celebra la victòria en el partit de dobles (Reuters)
Barbara Strycova celebra la victòria en el partit de dobles (Reuters)
Tenis

La República Txeca s'apunta la desena Copa Federació de la seva història en superar França a la final

La final, molt igualada, no s'ha decidit fins a l'últim partit amb el protagonisme inesperat de la tercera jugadora txeca, Barbara Strycova

Actualitzat

La República Txeca ha sumat la seva desena Copa Federació, la tercera de consecutiva, gràcies al triomf en el partit de dobles de Barbora Strycova i Karolina Pliskova davant la parella francesa formada per Caroline Garcia i Kristina Mladenovic (7-5, 7-5). El partit decisiu ha estat tan igualat com la resta de la final contra França, decidida en el cinquè i últim matx.

Dissabte es va obrir la final amb la victòria de Pliskova davant de Mladenovic, i la derrota de Petra Kvitova davant de Carolina Garcia. En la jornada de diumenge, França s'ha avançat amb la victòria de Garcia sobre Pliskova. La tenista txeca prevista per disputar el quart partit individual contra Alize Cornet havia de ser Kvitova, però el capità de l'equip, Petr Pala, ha donat la seva confiança a última hora a Strycova, que ha derrotat Cornet i després ha estat clau en el doble decisiu.

Anar al contingut