El Sevilla ventila els aires de crisi amb una golejada històrica al Llevant (2-6)

Aquí pots veure els resums de tots els partits que s'han disputat a la jornada 5 de Primera Divisió

Cop d'autoritat dels andalusos per allunyar-se de les aigües remogudes fruit del mal inici de temporada que han protagonitzat amb Pablo Machín a la banqueta. El Sevilla ha atropellat, sense cap mirament, el conjunt valencià i ha deixat anar una allau de gols. Ben Yedder ha fet un hat-trick, Carriço, André Silva i Sarabia han completat el sever correctiu que han imposat al Llevant. Mai abans el Sevilla havia marcat sis gols a domicili en la competició de la Lliga.

Roger ha fet el primer gol del Llevant, que ha vist també com el porter del Sevilla, Vaclík, aturava un penal a Morales. En el darrer sospir, un gol en pròpia porta de Kjaer quan intentava refusar un xut de Simon ha fet pujar el 2-6 definitiu.

L'Athletic Club cedeix l'empat al Benito Villamarín (2-2)

Els bascos han fet pujar el 0-2 al quart d'hora de joc: Williams ha inaugurat el marcador i Raúl García ha enviat una canonada rasa i ajustada al pal que Pau López no ha pogut aturar. Just abans del descans Susaeta ha vist la segona groga per joc perillós i ha marxat expulsat.

A la segona part, Marc Bartra ha fet el primer dels de Quique Setién amb un golàs des de fora de l'àrea que ha entrat molt ajustat al pal. Canales ha fet el defintiu 2-2.

Taules en el Vila-real - València (0-0)

Vila-real i València han empatat en un partit sense gols. Els locals no han sabut aprofitar la seva superioritat numèrica en la mitja hora final davant d'un rival compacte que ha jugat millor amb un home menys i que segueix sense guanyar en aquesta Lliga 2018-19.

El partit ha tingut dues fases, amb una primera hora d'igualtat extrema i una segona, després de l'expulsió de Parejo en el minut 60, en què els locals s'han apagat i l'equip visitant s'ha mostrat més còmode i, fins i tot, ha tingut dues ocasions molt clares de gol.

L'Atlètic de Madrid es retroba amb la victòria al Coliseum Alfonso Pérez (0-2)

Els "colchoneros"  s'han avançat amb una canonada de Lemar que s'ha estavellat al travesser però, en el rebot, la pilota ha anat a parar a l'esquena del porter del Getafe, David Soria, i ha acabat entrant. A la segona part, Lemar ha fet el 0-2 culminant una gran jugada col·lectiva en l'un contra un amb David Soria.

A vint minuts del final, l'equip madrileny s'ha quedat amb 10 jugadors per l'expulsió d'Ivan Alejo després de protagonitzar una entrada sobre Saúl amb els tacs per davant. L'avantatge numèric dels de Simeone, però, no ha servit per alterar el resultat.

El Celta cedeix l'empat davant el Valladolid (3-3)

Un doblet de Iago Aspas i un gol de Maxi Gómez semblava suficient per segellar la victòria dels gallecs sobre els castellans. Però Óscar Plano i Enes Unal han anotat per als de Sergio González que no han baixat els braços en cap moment i, a la recta final, han estavellat diverses pilotes al pal. Al minut 94, Leo Suárez ha marcat un gol èpic que obligava el repartiment de punts a Balaídos.

L'Eibar enfonsa una mica més el Leganés (1-0)

Un gol de Kike García de cap a la segona part ha servit per donar el triomf per al conjunt basc que s'acomoda a la zona mitjana de la classificació mentre que el Leganés s'enfonsa a la cua de primera amb només 1 punt dels quinze possibles.

L'Alabès escombra el Rayo Vallecano (1-5)

L'Alabès ha guanyat aquest dissabte al migdia a Vallecas. L'equip del "Pitu" Abelardo s'ha avançat en el minut 8 amb un gol de Ximo Navarro, però el Rayo ha tornat a anivellar el marcador a la mitja hora de joc, amb una rematada de Raúl de Tomás. L'un a dos, marcat per Ibai Gómez, en el 34, ha coincidit amb l'expulsió d'Abdoulaie Ba. Amb superioritat numèrica, l'Alabès ha governat el partit i ha ampliat el marcador fins a l'un a cinc, amb els gols de Callieri,  Ibai i Burgui.

La Reial Societat s'imposa a l'Osca (0-1)

Un solitari gol de Mikel Merino a l'equador de la segona part ha estat suficient per donar el triomf als donostiarres enfront de l'Osca. Això sí, els d'Asier Garitano han acabat el partit jugant amb nou homes per les expulsions de Juanmi i Theo.