Primera Divisió

La Reial Societat mata el Mallorca a la segona part (3-0)

La Reial Societat ha aconseguit una còmoda victòria a Anoeta en la visita del Mallorca, un dels equips més febles de la Lliga. Chory Castro, Vela i Ifrán han fet els gols donostiarres. El Sevilla ha superat el Rayo en un partit igualat que s'ha resolt gràcies a un fantàstic gol amb l'esperó de Negredo. D'altra banda, el Màlaga i el Saragossa han empatat en un partit entretingut a La Rosaleda.

La Reial Societat ha aconseguit una còmoda victòria a Anoeta en la visita del Mallorca, un dels equips més febles de la Lliga.

Els de Caparrós s'han vist en inferioritat des de la primera mitja hora amb la discutida expulsió de avi Márquez i la Reial Societat, que de tota manera ha jugat millor en tot moment, ha tingut via lliure per anar madurant el partit fins que els gols han acabat caient.

Les tres dianes han arribat en la segona part, obra del Chory Castro (55'), Vela (70') i Ifrán (88').

La victòria permet a l'equip de Montanier mantenir-se vuitè, al bell mig de la lluita per la Lliga Europa. Els balears, penúltims, hauran de seguir patint.

Sevilla, 2 - Rayo Vallecano, 1

El Sevilla ha superat el Rayo Vallecano al Sánchez Pizjuán en un partit igualat que s'ha resolt gràcies a un fantàstic gol amb l'esperó de Negredo. Els sevillans s'han avançat al límit del descans amb un gol de Rakitic i el Rayo, amb gol de penal del Chori Domínguez, ha posat les taules al marcador al minut 51. Negredo, tres minuts més tard, ha fet el gol de la victòria per als d'Unai Emery.

El Rayo ha demostrat el perquè de la seva classificació i ha plantat cara fins que en el 45 una errada de Beto ha permès a Rakitic, amb una vaselina des de pràcticament el mig del camp, avançar els locals. El Rayo ha reaccionat amb un nou penal comès per Fernando Navarro transformat per Domínguez. Una magnífica combinació entre Coke i Negredo ha donat l'avantatge definitiu al Sevilla, que retalla punts al sisè classificat i deixa a cinc punts el seu objectiu d'entrar en places europees.

Màlaga, 1 - Saragossa, 1

Màlaga i Saragossa han empatat (1-1) en un partit entretingut a La Rosaleda en què els visitants han merescut endur-se els tres punts si tenim en compte les grans ocasions de gol de què han disposat. Helder Postiga ha avançat el conjunt aragonès en la primera part i, poc després, Isco, de penal, ha igualat.

El Màlaga continua quart, però només retalla un punt al Madrid, mentre que el Saragossa s'allunya una mica més del descens, tot i que queda encara al darrere de l'Espanyol.