Els jugadors del Barça celebren un gol a la Copa contra la Reial Societat (EFE)
Els jugadors del Barça celebren un gol a la Copa contra la Reial Societat (EFE)
Barça

La Reial Societat al Camp Nou, un bon rival perquè el FC Barcelona trenqui la seva mala ratxa de dues derrotes seguides

L'equip basc no ha guanyat mai al Camp Nou amb Luis Enrique com a entrenador del FC Barcelona

Actualitzat

El FC Barcelona necessita un triomf aquest cap de setmana a la Lliga davant la Reial Societat, primer per tancar una mala ratxa de dues derrotes (una a la competició espanyola davant del Màlaga i una altra a la Lliga de Campions contra la Juventuts), i segon per evitar que el Reial Madrid se li escapi definitivament en la classificació.

Aquest dissabte (20.45), els blaugrana sembla que tindran, a priori, un rival propici per retrobar-se amb el triomf. En les tres temporades que Luis Enrique porta al capdavant del primer equip del FC Barcelona, la Reial Societat ha sortit sempre derrotada del Camp Nou. Tres vegades han visitat els bascos l'estadi del Barça en aquest temps, 2 en Lliga i 1 en Copa del Rei, i les tres han acabat sucumbint.

El primer any de Luis Enrique a la banqueta del Barça la Reial Societat va encaixar un 2-0 al Camp Nou gràcies als gols de Neymar i Pedro. La temporada 2015-16 la Reial Societat va caure per 4 a 0 amb 2 gols de Neymar, 1 de Leo Messi i un altre de Luis Suárez. En l'últim precedent aquesta mateixa temporada, el 26 de gener però no a la Lliga sinó a la tornada dels quarts de la Copa del Rei, els d'Eusebio Sacristán van sucumbir 5-2 amb 2 gols de Denis Suárez, 1 de Messi, 1 de l'altre Suárez i un d'Arda Turan.

Al seu estadi la Reial Societat sembla tenir-li preses les mides al Barça. El 19 de gener, amb el 0 a 1 de l'anada dels quarts de la Copa del Rei, els barcelonistes van posar fi a una mala ratxa de 8 partits seguits sense guanyar a Anoeta. Al Camp Nou, però, la situació és a la inversa. I aquest dissabte, els de Luis Enrique juguen a casa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut