Itàlia

La reaparició de Ronaldo amb el Milan suposa un dels al·licients en el retorn del Calcio

El debut de Ronaldo aquesta temporada amb el Milan serà la principal atracció de la tretzena jornada del Calcio, que torna després de l'aturada pels compromisos de les seleccions i que no oblida que l'última jornada no es va disputar sencera a causa dels aldarulls en diverses ciutats, arran de la mort d'un "tifoso" de la Lazio per un tret d'un policia. El brasiler, després de jugar uns minuts en un amistós benèfic aquesta setmana, "s'estrena" a la Sèrie A 117 dies després d'una lesió muscular.

Actualitzat

La seva presència, a més, plantejarà el dubte de qui juga en atac o quin sistema utilitzarà Carlo Ancelotti a l'estadi Sant'Elia. El retorn d'"Il Fenomeno" hauria d'esperonar el conjunt "rossonero", que no està fent una bona temporada en la lliga, ja que està classificat en la zona mitjana de la taula, en una discreta onzena posició.

L'Inter, líder de la Sèrie A

Per la seva banda, l'Inter de Milà, sòlid líder, confia a anar ampliant la diferència de punts respecte als seus perseguidors i per això espera sumar un triomf aquest dissabte contra l'Atalanta, una de las revelacions de la temporada i que ocupa la sisena plaça de la classificació. 

Molt pendents del que passi al Giuseppe Meazza hi haurà la Juventus de Torí, que rebrà la visita del Palerm, però sobretot la Fiorentina, que es desplaça per jugar amb la Reggina, que espera una ensopegada dels interistes per situar-se líder, ja que tan sols estan separats per dos punts. Mentrestant, la Roma tindrà com a novetat aquesta jornada el retorn del brasiler Taddei després d'una lesió, però que no podrà disposar del seu capità, Francesco Totti, que es va lesionar dijous.

Anar al contingut