A Alonso no li agrada que li barrin el pas (Reuters)
Fórmula 1

La ràdio li torna a jugar una mala passada a Alonso, que va insultar Grosjean i Stevens per haver-lo entorpit

Els dos pilots que corrien davant seu l'anaven entorpint mentre intentava una volta ràpida, i l'asturià va tornar a treure el seu fort caràcter

Actualitzat

En un any ple de situacions complicades, a Fernando Alonso la comunicació per ràdio li ha jugat algunes males passades. Normalment s'ha tractat de retrets al seu equip pels molts problemes mecànics que ha tingut. "És una vergonya, m'estan passant com si fos un GP2", se'l va sentir dir en el Gran Premi del Japó.

Aquesta vegada, a Abu Dhabi, la incontinència verbal de l'asturià ha apuntat a dos pilots, Romain Grosjean i Will Stevens, que l'entorpien mentre intentava una volta de llançament.

"¿Qui hi havia davant meu en els tres últims revolts?", va preguntar l'asturià per la ràdio. Un dels seus enginyers li va contestar que eren Stevens i Grosjean, a la qual cosa el pilot de McLaren va replicar: "Idiotes..."

Alonso va haver de passar amb les quatre rodes per sobre del piano per evitar els dos monoplaces que el boquejaven, amb la qual cosa va perdre un temps que considerava molt valuós i una peça del fons pla del seu cotxe.

Anar al contingut