La qualitat d'Özil rescata el Reial Madrid davant un valent Valladolid al Nuevo Zorrilla (2-3)

La qualitat de Mesut Özil ha rescatat el Reial Madrid al Nuevo Zorrilla (2-3). El Valladolid ha plantat cara i s'ha avançat en dues ocasions amb dos gols de Manucho, però primer Benzema i després Özil, per partida doble, han capgirat el marcador advers i han permès al Madrid situar-se de forma provisional a vuit punts del Barça.

La qualitat de Mesut Özil ha rescatat el Reial Madrid en la seva visita al Nuevo Zorrilla (2-3). El Valladolid ha plantat cara i s'ha avançat en dues ocasions amb dos gols de Manucho però primer Benzema i després Özil, per partida doble, han capgirat el marcador advers i han permès el Madrid situar-se de forma provisional a vuit punts del Barça.

Que el Reial Madrid pateix per defensar les jugades a pilota aturada és una evidència i el Valladolid ho ha aprofitat per posar en molts problemes l'equip de José Mourinho. Precisament el primer gol dels locals ha arribat en el minut 6 a la sortida d'un córner. Ebert ha posat la pilota a l'àrea petita i Manucho, aprofitant la passivitat defensiva dels blancs, ha afusellat Casillas a boca de canó.

L'alegria local ha estat efímera i la resposta del Madrid immediata. En el minut 12, Callejón ha aprofitat una errada de Sereno per assistir a Benzema, que no ha perdonat per fer l'empat a un. Però en una jugada gairebé calcada al 1-0 ha arribat el segon gol local. Ebert treu el córner amb precisió i Manucho, de cap, ha tornat a avançar el Valladolid. L'alemany, una de les revelacions en aquest inici de temporada, ha estat a punt de fer el tercer amb un llançament de falta que s'ha perdut fregant el pal de Casillas.

Pràcticament a continuació, Ebert s'ha lesionat i no ha pogut continuar sobre el terreny de joc. I quan semblava que al descans s'arribaria amb el 2-1 a favor del Valladolid, Özil, després d'una gran combinació amb Benzema, ha fet l'empat a dos just abans del descans.

Özil marca les diferències

En la represa, Mourinho ha fet un canvi molt atrevit a la recerca d'un triomf vital. El portuguès ha deixat a la banqueta Nacho, el lateral esquerre, i ha fet entrar Di María, una variació que ha supoosat que Callejón jugués de lateral la resta del partit.

En el minut 65, el Madrid ha vist com l'àrbitre ha anul·lat de forma equivocada un gol a Sergio Ramos per fora de joc. El Valladolid, jugant amb molt atreviment, ha resistit fins que al minut 70 Özil ha tornat a marcar les diferències. Un impressionant xut de falta del jugador alemany, que ha clavat la pilota a l'escaire, ha suposat el 2-3 definitiu i ha donat tres punts d'or a un Madrid que tot i patir més del compte confia en una ensopegada del Barça al Villamarín per seguir somiant amb la Lliga.